Tuotteet hakusanalla keramiikka sardinia (6)

Valmistettu sardiinifilee

Valmistettu sardiinifilee

Pakastetut käsitellyt sardiinifileet, jotka on saatu kalastamalla. Lasitettu pakastettu tuote (15%-20%), pakattu pahvilaatikoihin, merkitty ja lavalle pakattu.
Valkoinen Tonnikalan Vatsa Oliiviöljyssä - Premium Espinaler - Kala, Kala ja Äyriäiset

Valkoinen Tonnikalan Vatsa Oliiviöljyssä - Premium Espinaler - Kala, Kala ja Äyriäiset

Bonito valmistetaan kaloista, jotka pyydetään kesäkuukausina, kun suuret ryhmät lähestyvät Kantabrian merta. Se on tunnettu valkoisesta ja mureasta lihastaan sekä mehukkaasta koostumuksestaan. 100 % luonnollinen tuote kypsennetään, ja siihen lisätään oliiviöljyä ja suolaa tai suolakurkku kastiketta. Kappaleet: 10 Kappaleet: 24
Almeja blanca

Almeja blanca

Vietnamilaiset almeja blanca. 2 kilon pakastettu pussi, joka on käsitelty äärimmäisellä huolellisuudella kylmäketjun katkeamisen estämiseksi.
Hieno Simpukka - Ruditapes Decussatus

Hieno Simpukka - Ruditapes Decussatus

Simpukka on kaksiosainen (kahdesta kuoriosasta muodostuva) äyriäinen, joka elää rannoillamme. Tämän äyriäisen kulutus tuo mukanaan mineraaleja, kuten jodia, rautaa, kaliumia, natriumia, magnesiumia ja kalsiumia, jotka auttavat hermoston ja lihasten toiminnassa. Pyyntialue: Pohjois-Atlantti - FAO-alue 27
Kikherneet 340g - Espinaler - Oliivit ja Säilötyt Kasvikset

Kikherneet 340g - Espinaler - Oliivit ja Säilötyt Kasvikset

Kikherneitä kasvatetaan kuivilla mailla ja ravinteikkaassa maassa, minkä vuoksi niiden maku on niin intensiivinen. Ruoka, joka yhdistyy erinomaisesti lämpimiin salaatteihin. Paino: 0,340 kg
VauvaMustekalat Oliiviöljyssä - Espinaler - Kala, Kala ja Äyriäiset

VauvaMustekalat Oliiviöljyssä - Espinaler - Kala, Kala ja Äyriäiset

Mustekala on täytetty omilla lonkeroillaan herkän ja käsityöläismäisen tuotantoprosessin kautta. Se puhdistetaan käsin yksi kerrallaan ja siihen lisätään oliiviöljyä. Pehmeä ja herkullinen välipala, joka yllättää maku- ja koostumuksellaan. Kappaleet: 10/15 Kappaleet: 3/5 Kappaleet: 5/8